Известие
Collapse
No announcement yet.
Let's ROCK!
Collapse
X
-
-
-
Aаааа гайдарооов ... редактирай си постовете и добавяй новите в един пост след като си ни налазил и тук Не сме длъжни да ни флудиш нон стопНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеСуни, не мисля, че в постовете ми има нещо за редакция. А ако не си любител на стойностната музика, просто не я слушай. И съответно не спами поне тук. Знаеш къде ти е мястото - в темата "Среднощен експрес" при останалите ти себеподобни, а по отношение на музиката - при чалгата.
Човекът ти каза просто да си редактираш постовете, а не да пускаш нови - това е част от правилата на форума.
И не е трудно, повярвай ми.
Ти, обаче, отново с рого..
Кому е нужно?
Ако не знаеш как се редактира пост, за да добавиш нов линк (така и така си последен писал по темата), кажи - ще те науча.
Не е нужно непрекъснато да влизаш в конфликт с някого и да го пращаш в музикални зони, в които би повърнал.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеСуни, не мисля, че в постовете ми има нещо за редакция. А ако не си любител на стойностната музика, просто не я слушай. И съответно не спами поне тук. Знаеш къде ти е мястото - в темата "Среднощен експрес" при останалите ти себеподобни, а по отношение на музиката - при чалгата.
За втори път ти се случва да ме пращаш по разделите на форума . Препоръчвам ти да се съобразяваш малко и да не се опитваш трети път.
И ако искаш да ми правиш личностни окачествяванеия и характеристики - Опитай се да ми го кажеш в лицето .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеРанобудна принцесо, виждам, че вече си редактирала постовете ми.
Става и така, всички да са на едно място, с едно изключение - бих желал песента, посветена на Пловдив, да е на отделен пост - не случайно на тази песен съм направил и единствения си коментар, а всички останали са директна препратка към Тубата. ОК?
P.S. Извинявам се - видях току-що, че някой друг ми е редактирал постовете, а бях останал с впечатление, че само ти можеш да пипаш тук. Както и да е - правете каквото искате, но оставете хубавите песни.
Това не отменя предложението да ударя едно рамо с обучение кога и как можеш да редактираш.
Comment
-
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
-
Comment